Εταιρεία

Katsapass

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1967 στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας και λειτουργεί έως σήμερα ως επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα με κύρια δραστηριότητα της την εμπορία οικοδομικών υλικών όπως σίδηρου μπετού, πλακιδίων, ξυλείας και διαφόρων υλικών οικοδομής.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία εγχώριων και εισαγόμενων προϊόντων δίνεται η ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Παράλληλα το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για το σπίτι ή την οικοδομή

Η εταιρία μας απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στον κατασκευαστή

Η εμπειρία, η γνώση, ο συνεχής έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, καθιστούν σήμερα την εταιρεία μας από τις ανταγωνιστικότερες στην εμπορία οικοδομικών υλικών

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτίνονται σε ένα χώρο 6.000 τ.μ. Στο ισόγειο του καταστήματος θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σιδηρικά είδη, εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά είδη, χρώματα και όχι μόνο.

Στον 1ο όροφο λειτουργεί έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής με τα ποιοτικότερα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες, στις καλύτερες τιμές.