Εξωτερική Θερμομόνωση

Συνεργαζόμαστε και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις απο τις πιο γνωστές εταιρείες συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας προτείνουμε τις πλέον κατάλληλες λύσεις που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

line

line

 

isomat Kelyfos

Με το σύστημα KELYFOS η δαπάνη για θέρμανση και ψύξη μειώνεται έως και 58%! Αυτό σημαίνει ότι θα σας κοστίζει πλέον λιγότερο από τα μισά για να θερμαίνετε ή να δροσίζετε το σπίτι σας. Η απόσβεση του συστήματος KELYFOS γίνεται πολύ άμεσα. Συνυπολογίζοντας και τις διαρκείς αυξήσεις της τιμής των καυσίμων και του ρεύματος, ο χρόνος απόσβεσης μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Durostick Thermoseal

Η Durostick έχει μελετήσει, σχεδιάσει, πιστοποιήσει κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ETAG 004 το ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης κτιρίων και κατοικιών (External Thermal Insulation System (ETICS)) με το διακριτικό τίτλο ‘THERMOSEAL’, με αριθμό πιστοποίησης ΕΟΤΑ: ETA-13/0006 και ΕΟΤΑ: ETA-13/0007. Η εφαρμογή του THERMOSEAL στο σύνολο ή σε μέρος των τοιχοποιίων κάποιου κτιρίου ή κατοικίας παρέχει σε αυτό όλα τα πλεονεκτήματα των Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης (ETICS)

Thrakon ClimaPLUS

Το ClimaPlus είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωση κτιρίων με υψηλή απόδοση , περιορισμένο αρχικό κόστος κατασκευής αλλά και γρήγορο χρόνο απόσβεσης. Η εφαρμογή του είναι αρκετά εύκολη και σας εξασφαλίζει την απαραίτητη απόδοση χειμώνα καλοκαίρι.

Mapei Mapetherm

Η MAPEI® ΕΛΛΑΣ διαθέτει στην αγορά τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Mapetherm® Systems με πιστοποίηση ETAG 004, τα οποία προσφέρουν λύσεις σε εφαρμογές θερμομόνωσης κτιρίων, καλύπτοντας όλες τιςαπαιτήσεις και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες εφαρμογής. Προσφέρει υψηλή θερμομόνωση, σχεδόν μηδενική απορρόφηση υγρασίας και υψηλή μηχανική αντοχή σε κρούση ή εφελκυσμό. Είναι κατάλληλο για τοποθέτηση τελικής επιφάνειας από τεχνητούς/ φυσικούς λίθους ή πλακίδια.