Τσιμεντοπροϊόντα

Πλάκες Δαπέδου

Τσιμεντόπλακες και Κυβόλιθοι απο ψυχρά υλικά που χαρακτηρίζονται απο υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και υψηλό συντελεστή εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας. Με την χρήση αυτών των προιόντων εξασφαλίζεται χαμηλότερη επιφανειακή θερμοκρασία με αποτέλεσμα τον περιορισμό του φαινομένου της αστικής θερμικής νησίδας που εμφανίζεται στις περισσότερες μεγαλουπόλεις.

Κυβόλιθοι

Οι κυβόλιθοι χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ευρώπη. Οι ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν αυτήν την μέθοδο διάστρωσης με λίθους στην κατασκευή όλων των σημαντικών οδών της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κάποιοι από αυτούς τους δρόμους παραμένουν ως και σήμερα σε καλή κατάσταση. Μερικά πλεονεκτήματα των κυβόλιθων είναι: Εύκολη εγκατάσταση, μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλό κόστος, εύκολη αντικατάσταση και προσθήκη νέων κυβόλιθων και μεγάλη δυνατότητα σχεδιαστικών συνδυασμών σε σχήματα και χρώματα

Κιούγκια Βόθρων

Κιούγκια λέγονται οι πήλινες ή τσιμέντινες υδρορροές σωληνοειδούς μορφής ,που αρθρώνονται μεταξύ τους με υποδοχές. Χρησιμοποιούνται σε αυλάκια,κάτω από γέφυρες,σε αποχετευσεις,βόθρους,σε τρυπάνια.Αποστολή και προορισμός τους είναι η ευχερής κυκλοφορία του νερού,χωρίς κατακρημνίσεις τοιχωμάτων,νεροφαγώματα κ.λ.π

Κράσπεδα Κήπου/Πεζοδρομίου

Κράσποεδα σε μεγάλη ποικιλία για κάθε είδους εφαρμογή , προκατασκευασμένα κράσπεδα πεζοδρομίου από χυτό σκυρόδεμα που οριοθετούν και ομρφαίνουν το πεζοδρόμιο.Κράσπεδα για κήπους και παρτέρια φύτευσης , για ράμπες και ομβριά. Από σκυρόδεμα υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας, αντοχής και ασφάλειας.

Τσιμεντοσωλήνες

Προκατασκευασμένοι τσιμεντοσωλήνες αποχέτευσης με σύνδεση ελαστικού δαχτυλίου.Διάτρητοι τσιμεντοσωλήνες και ημισωλήνες σε όλες τις διαμέτρους. Τσιμεντοσωλήνες χωρίς οπλισμό “παραδοσιακής” κατασκευής χωρίς επιπρόσθετη ενίσχυση οπλισμού ή σωλήνες τύπου Καμπάνα με βάση Επίπεδης έδρασης αλλά και με επιπρόσθετη ενίσχυση οπλισμού. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων.